3x Jennifer Crusie

Schrijver: Jennifer Crusie
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2005
Aantal blz: 943

Over het boek:
GEK OP JOU * Quinn heeft een stoere vriend, Bill, en een leuke baan. Alles gaat goed tot ze een zwerfhondje adopteert. Bill is jaloers en brengt het beestje stiekem naar het asiel. Dan breekt er iets in Quinn. Ze wordt woest, haalt het hondje onmiddellijk terug en gaat verhuizen – zonder Bill.

LIEG TEGEN MIJ * Op een snikhete middag in augustus vindt Maddie in de auto van haar man een zwart kanten slipje. Het is niet van haar. Maddie laat niet met zich spotten. Ze zint op wraak. Maar wie is eigenlijk die minnares van haar man?

DE WEDDENSCHAP * Minerva blijft hopen die ene, ware levenspartner te vinden. Ze zit in een café te treuren. Dan valt haar blik op een geweldig aantrekkelijke man. Ze hoort hoe hij een weddenschap afsluit met zijn vrienden om haar binnen een maand in bed te krijgen, en besluit het spelletje mee te spelen.

Mening Marjon (11 september 2009):
Je hebt chicklit en je hebt Ăšchte chicklit. Nou, dit valt absoluut onder de echte. Niet gek, leuk om te lezen, maar niet teveel achter elkaar graag. Ik was opeens weer toe aan een ‘echt’ boek. Maar dit was een koopje, 5,95 bij De Boekenkraam, helemaal onbeschadigd en daar kan ik geen 943 bladzijden voor laten liggen. Toch een aanrader dus, want ik heb het met plezier gelezen. Lekker luchtig en grappig en gelukkig ook weer niet zo zoet. Maar daar houdt het dan wel mee op.
Het eerste boek is grappig en leuk, het tweede boek heeft wat meer diepgang, is af en toe ook ontroerend. Het derde boek vond ik wat rommelig, zal ik nooit meer herlezen. De eerste twee boeken geef ik 4 sterren en het derde boek maar drie sterren… Maar ja, dat wordt wat lastig, dus ik houd het toch maar op 4 sterren totaal. 🙂

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.