9 November

 

Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Z&K
Jaar: 2017
Bladzijden: 320

Over het boek:
Colleen Hoover, de populairste New Adult-auteur van het moment, laat in 9 november opnieuw zien waar ze goed in is. Dit verhaal strekt zich uit over vijf jaren, waarin hoofdpersonen Fallon en Ben elkaar ieder jaar treffen op, jawel, 9 november. De eerste ontmoeting is op het vliegveld, waar ze de hele dag met elkaar doorbrengen. Ieder jaar ontmoeten ze elkaar ook weer op diezelfde plek. 9 november is een bijzonder liefdesverhaal van Colleen Hoover, die altijd uitblinkt in originaliteit en inlijstwaardige quotes.

Mening Marjon:
Ik had nog nooit iets van deze auteur gelezen, maar na dit boek wil ik alles van haar lezen! Behalve dat ze heel toegankelijk schrijft en je aandacht weet vast te houden, is het verhaal ook fantastisch. Fallon en Ben spreken af elkaar de komende 5 jaar steeds op 9 november te ontmoeten, maar er zit veel meer achter die datum. Op 9 november veranderde Ben’s leven voorgoed en ‘toevallig’ ook dat van Fallon. Fallon heeft geen idee dat haar 9 november verband houdt met dat van Ben. Maar als ze daarachter komt verandert opnieuw alles voor haar. Hoe nu verder…?

*****

Mening Natasja:
De eerste keer dat Fallon Ben ontmoet is 9 November en zal zeker niet de laatste 9 November zijn. Vooral voor Fallon is deze eerste ontmoeting erg vreemd en weet ze niet echt  wat ze er mee aan moet. Want waarom zou zo’n jongen als Ben op haar vallen?
Maar is dit allemaal wel zo toevallig?
Een prachtig maar ook emotioneel verhaal, zoals we dat van deze schrijfster gewend zijn.
Als je in dit verhaal begint weet je ook echt niet welke kant het op zal gaan en ben je voor jezelf gewoon verplicht om door te lezen. Het houdt je vast tot het einde en laat je versteld staan hoe iemand met zijn emoties om gaat. Geheimen, liefde maar ook haat zul je allemaal tegenkomen, maar ook zeker voelen. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.