Aanzoek bij Tiffany’s (veel liefs uit Manhattan 0,5)

 

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harpercollins
Bladzijden: 62
Jaar: 2017

Over het boek:
Overdag is Matilda serveerster in New York, maar ’s avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor Ă©Ă©n nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany’s, haar dromen werkelijkheid laten worden? Aanzoek bij Tiffany’s is de opmaat naar de nieuwe Manhattan-serie van New York Times bestsellerauteur Sarah Morgan. Deze ultieme feelgoodromans, die zich afspelen in hartje New York, zijn stuk voor stuk uitstekend op zichzelf te lezen, maar vormen ook als reeks een sterk geheel. Morgan heeft een groot talent voor verslavende feelgoodverhalen. Een must read voor fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella!

Mening Natasja:
Een geweldig voorproefje op de serie Veel liefs uit Manhattan.
Alleen snap ik niet echt waarom dit deel na het eerste deel uitgebracht wordt, namelijk “Nachten in New York (die ik nog graag wil lezen).
Het was een vrij kort verhaal wat ik dan wel weer jammer vond, maar het verhaal was er niet minder om. Het las heerlijk weg zoals we van Sarah gewend zijn en de personen zijn goed neergezet, vrolijk en liefdevol.
Sarah behoort op het moment wel tot Ă©Ă©n van mijn favoriete schrijfsters en ik kijk altijd uit naar haar volgende boek.
Dus maar snel het eerste deel gaan lezen.

****

Mening Marjon:
Wat jammer dat ik dit boek niet eerst gelezen heb. Het is weliswaar een kort verhaal, maar toch heel compleet en af. Matilde is erg leuk neergezet en komt ook nog even in het eerste deel voor. Het is erg leuk dat ik nu gelezen heb hoe zij en Chase bij elkaar kwamen.

****

Natasja en Marjon.

Note Marjon:
Ik las dat eerste deel al. Klik op onderstaan boek voor meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.