Achter de wolken (Avalon / Lakeshore Chronicles 8)

Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2017
Bladzijden: 480

Over het boek:
Liefde komt soms uit onverwachte hoek…

Daisy Bellamy prijst zich gelukkig: ze heeft een prachtige zoon van vier, Charlie _ geboren uit een onenightstand _ familie die haar steunt, en een bloeiende zaak als huwelijksfotograaf. Toch ontbreekt er nog één ding: een echt gezin. Dus wanneer haar grote liefde Julian haar ten huwelijk vraagt, barst ze bijna van geluk.

Voor ze hem haar jawoord kan geven, beslist het lot echter anders: Julian, officier bij de luchtmacht, keert niet terug van een geheime missie in het buitenland. Daisy is gebroken, maar in het belang van haar zoontje krabbelt ze weer op. Dan doet Charlies vader, Logan O’Donnel, haar een aanzoek. In de hoop bij hem opnieuw ware liefde te vinden, besluit ze met hem te trouwen.

Stap voor stap voegt ze zich in haar nieuwe leven met Logan en Charlie. Haar droom van een happy end lijkt uit te komen, en ze ziet de toekomst voorzichtig optimistisch tegemoet.

Mening Marjon:
In de omschrijving van het boek zat wat mij betreft een spoiler-alert en dat heeft voor mij een klein beetje plezier van het lezen ontnomen. Ik heb dit uit de omschrijving verwijderd. Dit is weer een juweeltje in de serie Avalon/Lakeshore Chronicles. In dit boek komt eindelijk Daisy Bellamy aan bod; zij is de enige die in bijna alle 7 vorige delen al voorkwam. Haar verhaal loopt als een rode draad door de boeken heen. En ik hoop dat ze ook nog in de boeken hierna voorkomt, al heeft ze haar bestemming in dit boek gevonden. Ze is een intelligente jonge vrouw die veel te jong moeder werd maar dat op een mooie manier opvangt. Ze doet het goed; heeft veel zelfinzicht en gaat heel liefdevol met iedereen om. Dat juist zij zoveel verdriet in haar leven krijgt lijkt zo oneerlijk… Maar het tij keert.

*****

Marjon.

 

Voorgaande delen:

      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.