All in

Auteur: Ron Simpson
Uitgever: Spectrum
Jaar: 2020
Bladzijden: 160

Over het boek:
Het waargebeurde verhaal dat je in de liefde laat geloven!

“Mijn vader vroeg mijn moeder ten huwelijk binnen 48 uur’ is iets wat Ron Simpson al sinds zijn kinderjaren met trots vertelt. En nu zijn ze al bijna 48 jaar getrouwd. Als jij iedereen in de liefde kon laten geloven, dan zou je dat toch ook aan de hele wereld vertellen?

Stel je voor. Een jongeman reist in zijn soldatenuniform eindelijk terug naar zijn huis in Londen. Onzeker over wie of wat hij daar aan zal treffen, besluit hij in de bus om de bloedmooie vrouw tegenover hem mee uit te vragen. Ze accepteert zijn aanbod, maar reist samen met haar moeder, dus de avond begint met een heerlijk ongemakkelijk diner voor drie. Als de zon ondergaat en moederlief terugkeert naar het hotel, dansen en lachen ze samen tot in de vroege uurtjes en beleven ze de nacht van hun leven. Het sprookje lijkt vroegtijdig onderbroken te worden als hij ontdekt dat zijn droomvrouw de volgende dag al terugvliegt naar Tel Aviv, maar in plaats van afscheid te nemen besluit hij een gok te wagen en gaat all in


Deze ongekende lovestory vol humor en romantisch lef, laat je smelten van geluk.

Mening Marjon:
Wat een mooi en lief verhaal. Het krijgt extra dimensie omdat het gebeurd is: twee mensen ontmoeten elkaar heel toevallig en hij vraagt haar ten huwelijk binnen 48 uur. Dan moet je wel geloven in liefde – iets wat ik overigens wel doe. Leuk geschreven, maar wel een beetje simpel; zoonlief is duidelijk geen extra schrijver. Maar het leest leuk weg.

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.