Als je van mij was (Sullivan-serie deel 5)

als je van mij was

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 272

Over het boek:
Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben. Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met een van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens, en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?

Mening Natasja:
Alweer een overheerlijke man van de fam Sullivan, zo leren we beetje bij beetje alle mensen kennen.
Dit verhaal was er weer eentje om verliefd op te worden, en dan heb ik het niet alleen over de mooie Zach maar ook over het heerlijk puppy hondje Cuddles en de grote Atlas (mini en maxi).
Dit vond ik eigenlijk net zo vertederend als de liefde tussen Zach en Heather. Beide hebben ze de liefde afgezworen, en alle twee om een bepaalde reden, dit zorgt voor zowel leuke als trieste stukjes. Een verslavende serie die je niet alleen de liefde laat zien maar zoveel meer.

****

Natasja.

De voorgaande delen (klik voor meer informatie):

opheteerste vanafnu verliefdenverloren betoverd door jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.