Anders

anders

Auteur: Anita Terpstra
Uitgever: Cargo
Blz.: 265
Jaar: 2014

Samenvatting:
Je eigen kind herken je altijd. Toch?
Alma Meester en haar man Linc vormen met hun kinderen Iris en Sander op het eerste gezicht een normaal en gelukkig gezin. Maar dan verdwijnen de elfjarige Sander en zijn vriendje tijdens een vakantiekamp. Het lichaam van het vriendje wordt gevonden, Sander is spoorloos verdwenen.
Zes jaar later meldt Sander zich bij een politiebureau in Duitsland. Dolgelukkig sluiten Alma en Linc hun zoon weer in de armen, maar de hereniging verloopt allerminst vlekkeloos. De twijfel slaat toe: is Sander wel wie hij zegt te zijn? In een poging de waarheid te achterhalen moet het gezin voor eens en voor altijd uitzoeken wat er tijdens het kamp precies is gebeurd.

Mijn mening:
Een goed boek van Anita Terpstra. Ik heb ervan genoten. Veel onderliggende spanning. Twee jongen van elf verdwijnen, de ene wordt vermoord teruggevonden, de andere keert na 6 jaar weer naar huis. Maar is het wel dezelfde jongen? Sander lijkt veranderd, herinnerd zich belangrijke feiten niet…. Is het wel die lieve onschuldige jongen, feiten laten je twijfelen. Zelfs de moeder is in tweestrijd. Welk geheim vertellen Iris en Christiaan niet?

****

Clasien.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.