Bed & Breakfast

 

Auteur: Candy Brouwer
Uitgever:
Jaar:
Bladzijden:

Over het boek:
Een B&B, het klinkt zo lieflijk Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar
 Als Jessica’s oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar B&B te passen. Naast Jessica is alleen Danielle’s bloedmooie assistent Alain aanwezig. Dan arriveert er onverwacht een gast. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, neemt Sven zijn intrek in het gastenverblijf. Alain en Sven liggen elkaar niet en Jessica ontdekt algauw dat Sven met een speciale bedoeling is gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt en Danielle maar onbereikbaar blijft, vermoedt Jessica dat deze zaken met elkaar samenhangen. Ze begint te wroeten en doet een afschuwelijke ontdekking.

Mening Clasien:
Bed & Breakfast is een echte zomerthriller. Een verhaal met spanning, licht erotische gedeeltes en vlotte hoofdpersonen.
Wanneer Jessica’s leven een dieptepunt bereikt gaat ze in op het aanbod om op te passen op de B&B van een schoolvriendin. Daar aangekomen ontmoet ze Alain en de geheimen achter de B&B. Wat volgt is een spannend vlot geschreven verhaal.

Jessica laat het er niet bijzitten en gaat zelf op onderzoek uit, waardoor ze in een gevaarlijke situatie terechtkomt.

****

Clasien.

EĂ©n gedachte over “Bed & Breakfast”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.