Berouw

berouw

Auteur: Corinne Vlaminckx
Uitgever: Schrijverspunt
Jaar: 2016
Bladzijden: 300

Over het boek:
Wanneer Sanne contact opneemt met een zieke geest uit haar verleden, belandt ze in een emotionele rollercoaster. De ontspoorde puber die haar destijds heeft verkracht, richt nu zijn pijlen op iedereen die hem het leven zuur heeft gemaakt. Als je in je jeugd veiligheid en geborgenheid moet ontberen, tot welke gruwelijke daden ben je dan in staat? Hoeveel slachtoffers moeten er vallen om het kleine kind in de psychopaat tot bedaren te brengen? En wie sleept hij mee om zijn ultieme doel te bereiken? Berouw is een zinderende psychologische thriller waarin de ver-strekkende gevolgen van verwaarlozing en misbruik pijnlijk duidelijk worden.

Mening Clasien:
“Hoeveel leed kan een mens verdragen? Wanneer wordt pijn ondraaglijk en wanneer ga je eraan onderdoor?”

Bas, Sanne en hun kinderen Sebastiaan en Silke lijken een gelukkig leventje te hebben, maar niks is minder waar, wanneer het verleden van Sanne haar inhaalt. Wat volgt is een verhaal vol spanning, haat, wraak, harde feiten en soms ongelooflijke persoonlijke relaties.
Sanne heeft al een heel verleden achter zich waar Bas niet van op de hoogte is. Het begon al vroeg in haar jeugd. Ze belanden in een nachtmerrie die niet meer stopt.

“Ik ging voor mijn eigen geluk en dacht niet na over de gevolgen. Ik deed alles voor mijn eigen geluk. Ik heb haat gezaaid en ellende geoogst”.

Waarom dan toch 4*: Ten eerste gebeurt er zoveel dat het onrealistisch wordt, bovendien was ik soms de draad kwijt omdat er gewoon teveel familierelaties zijn. De constante spanning maakt dit tot een goed boek.

****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.