Bestemming Bonaire

Auteur: Linda van Rijn
Uitgever: Marmer Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 224

Over het boek:
Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een vakantie naar Bonaire. Ze willen even eruit, weg van het Nederlandse winterweer, bijkomen en elkaar weer vinden. Het Caribische eiland met zijn prachtige stranden en altijd schijnende zon lijkt daarvoor de perfecte plek. Als ze ook nog een Nederlands stel ontmoeten met wie het meteen klikt, hebben ze een topvakantie.
Terwijl Saar en Niek genieten van de zon, is op Bonaire de Nederlander Patrick Koelstra vermist geraakt. De politie staat voor een raadsel: Patrick is na een strandfeest zomaar van de aardbodem verdwenen. Door een ongelukkig toeval kruist de zaak van de vermissing de vakantie van Saar en Niek, die daarna een stuk minder onbezorgd is. Saar krijgt de schrik van haar leven te verwerken en langzaamaan ontvouwt zich een nachtmerrie waarin ze alle grip lijkt kwijt te raken.

Mening Clasien:
Meestal als ik een lekker vlot verhaal wil lezen, niet te moeilijk, beetje spannend maar geen moeilijke plotwendingen, ga ik voor deze schrijfster.
Linda van Rijn is wat mij betreft een heerlijke schrijfster van spannende verhalen voor een dagje ontspanning.
Ook dit boek valt onder dit genre.

Wat een ontspannende vakantie moet worden voor Saar en Niek, om hun verdriet te verwerken, begint met een tegenvallend appartement.
Wanneer zij kennismaken met een leuk en gezellig stel en het gelijk klikt, verhuizen Saar en Niek naar het vakantiehuisje achter in de tuin van hen.
Vanaf dat moment begint de spanning in het verhaal.

Ook dit keer leest het weer heerlijk weg.
Even een paar ontspannen uurtjes.
Als je houdt van de zee, snorkelen dan is dit verhaal echt iets voor jou.

****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.