Betoverd door jou (Sullivan-serie deel 4)

betoverd door jou

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Jaar: 2014
Bladzijden: 272

Over het boek:
Sophie Sullivan is bibliothecaresse in San Francisco en al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Twintig jaar later is ze ervan overtuigd dat deze bad boy haar nog steeds alleen ziet als een van die `schattige Sullivan-tweeling. Jake kan alle vrouwen krijgen, vooral dankzij het grote geld dat hij verdient met zijn Ierse pubs. Maar de enige vrouw die hij Ă©cht wil is Sophie, het zusje van zijn beste vriend. Pas wanneer de slimme, prachtige en schandalig sexy Sophie na jaren weer voor zijn neus staat en Jakes fantasie werkelijkheid wordt, geeft hij toe aan zijn verlangens. Jake weet dat zijn liefde voor Sophie geheim moet blijven als hij zijn vriend niet wil verliezen.

Mening Natasja:
Dit is nou zo’n boek wat je in een ruk uitleest. Ik was even toe aan wat luchtigs, en het was weer even geleden dat ik in de Sullivan serie had gelezen (ken je dat
..aan series beginnen en niet uitlezen, door gebrek aan tijd en alle mooie boeken die weer voorrang krijgen?.)
Zodra je in zo’n boek begint weet je al hoe het zal eindigen en toch geeft het je een heerlijk gevoel tijdens het lezen.
De mooie ruige Jake die zo stoer en wild overkomt, maar toch door Sophie gezien wordt als een zachte man die ze van kinds af aan lief heeft. Maar ziet Jake dat ook zo?
De leuke andere broers waar we al mee kennis gemaakt hebben in de vorige delen en haar spontane tweeling zus Lori.
Erg leuke stukjes in dit deel van de Sullivans serie, terwijl ik het vorig boek iets minder vond, is dit deel weer zeker het lezen waard voor een paar uur vermaak.
In het volgende deel maken we kennis met Zach Sullivan (November 2015), Ă©Ă©n van de broers van Sophie en zo leren we de hele geweldige familie kennen, een familie die je in je hart sluit.

**** + 1/2

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.