Bijna volmaakt (Fool’s Gold 2)

bijnavolmaakt

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 268

Over het boek:
Eigenlijk was Liz niet van plan ooit nog haar gezicht te laten zien in haar geboorteplaats Fool’s Gold, omdat haar grote liefde, Ethan Hendrix, haar jaren geleden diep heeft gekwetst. Toch kan ze de noodkreet van haar nichtjes onmogelijk negeren, en ze keert samen met Tyler, haar elfjarige zoontje, terug om hen te helpen. Natuurlijk is het onvermijdelijk dat ze Ethan vrijwel meteen tegen het lijf loopt – nog altijd onweerstaanbaar en bovendien erg blij haar te zien. Liz snapt er niets meer van; hij wilde toch nooit meer iets met haar te maken hebben – of met zijn zoon?

Mening Marjon:
Had ik bij deel 1 nog het gevoel dat het allemaal wel erg oppervlakkig was, geeft dit deel toch een heel ander gevoel. Misschien komt het omdat de onderwerpen die aan bod komen (ongewenst zwanger zijn, snobisme, gevangenschap en opgroeiende kinderen) veel serieuzer zijn. Liz is neergezet als een sterke, verstandige en intelligente vrouw en je mag haar meteen. Ze heeft het niet makkelijk gehad in haar leven en nu ze terug is in Fool’s Gold heeft ze het weer niet makkelijk. Gelukkig zijn er ook lieve mensen om haar heen.

****

Marjon.

.

Vorige deel:

volmaaktekussen

2 gedachten aan “Bijna volmaakt (Fool’s Gold 2)”

  1. Foolsgold kun je de boeken ook een beetje los lezen marjon?? Of moet je t echt als serie lezen er zijn namelijk nogal wat fools gold boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.