Bloedlijn

bloedlijn

Auteur: Corine Hartman
Uitgever: Karakter Uitgevers
Jaar: 2013
Blz: 280

Korte omschrijving:
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord door een psychopaat die zij jaren eerder achter de tralies liet verdwijnen en de man lijkt sinds zijn ontsnapping nog maar Ă©Ă©n doel te hebben: haar leven ruĂŻneren.
Na een gedwongen verlof mag Jessy bewijzen dat ze haar werk weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin lijkt zelfmoord te hebben gepleegd. Al snel blijkt dat het meisje alle reden had om te leven en de rechercheur gelooft niet in zelfmoord. Jessy duikt in het leven van het kwekersgezin, maar heeft een verborgen agenda: ze grijpt de zaak aan om de kwelgeest op te sporen die haar zoon vermoordde. Het is het begin van een kat- en-muisspel op leven en dood.

Mijn mening:
Ik heb twee negatieve punten bij het lezen van dit boek (ebook):
1. Het verhaal komt langzaam op gang
2. Er staan erg veel typefouten in en daar ergerde ik me vreselijk aan
Wanneer je de eerste 70 blz ongeveer voorbij bent dan begint er een achtbaan vol spannende momenten en wil je eigenlijk alleen nog maar doorlezen. Meerdere lopende zaken worden opgelost door Jessy Haider. Ben benieuwd naar de vervolgdelen van deze serie.

Aantal sterren: ****

Clasien

 

5 gedachten aan “Bloedlijn”

  1. Ik heb een paar boeken van Corine Hartman gelezen (de Nelleke de Winter-serie en nog 2 losse boeken of zo). Ik vond de Nelleke de Winters wel goed, maar de rest vond ik een beetje tegenvallen. Aan spelfouten kan ik me ook ergeren.

  2. Ik kreeg als antwoord van Corine dat ik een illegaal ebook had want in de originele zaten geen typefouten. Bovendien had ze nog nooit gehoord dat haar boeken langzaam op gang kwamen. Nou ja zeg………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.