Champagneglazen en tranentrekkers (De weddingplanner 9)

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020
.
Over het boek:
In deel 9, de bonusaflevering van De weddingplanner van Marijke Vos, neemt Maartje de organisatie van Tessa en Robs bruiloft op zich – al gaat het niet van een leien dakje.De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.

In deze negende (bonus)aflevering trouwen Rob en Tessa! We kijken mee over de schouder van Maartje die, chaotisch als ze is, haar best doet om de voorbereidingen voor Tessa’s bruiloft op rolletjes te laten lopen. Dat is nog niet zo simpel, want naast de trouwerij organiseert Maartje de feestelijke opening van de tentoonstelling van Toms fotografische werk in een galerie. Als ze in alle haast een klein auto-ongeluk veroorzaakt zijn de rapen gaar
 Krijgt Maartje het toch voor elkaar Tessa’s grote dag perfect te laten verlopen?

.
Mening Marjon:
Dit laatste deel (nu echt, zegt de auteur) is vanuit het oogpunt van Maartje en dat is verfrissend leuk. Pakkend geschreven, je zit een beetje op het puntje van je stoel. En voor je het weet is het uit. Helaas. Nu komen er blijkbaar geen delen meer. Ik heb genoten van deze serie!
.
*****
.
Marjon
.
Vorige delen:.

 

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.