Confrontatie (C-serie 3)

 

Auteur: Esther van der Ham
Uitgever: Droomvallei Uitgeverij
Jaar: 2018
Bladzijden: 250

Over het boek:
Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar even uit de sleur te halen. Dit gaat helemaal mis. Annabel heeft bijna geen grip meer op de werkelijkheid. Het contact met de familie verslechtert, en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Kan de ondersteuning uit onverwachte hoek haar helpen?
Hoe loopt het af voor Annabel? Je leest het in Confrontatie!, het los te lezen deel drie van de C-serie.

Mening Clasien:
Esther van der Ham haar boeken lezen als een sneltrein, makkelijk en ontspannend. Ook dit derde deel is weer een aanrader. Beetje voorspelbaar maar daardoor niet minder goed.
Annabel speelt de hoofdrol, ik vind haar enigszins naïef.  Wanneer zij Dion ontmoet gaat het bergafwaarts met haar huis, haar werk en ook haar gezondheid. Ze belandt in een andere wereld en weet geen weg meer terug.
Je leeft mee met haar, maar ik ergerde me ook. Hoe hulpeloos kan je zijn?

Dit is het derde boek uit deze serie en het is raadzaam om eerst Controle en ook Contact te lezen, zo leer je iedereen beter kennen.

****

Clasien.

Voorgaande delen:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.