Dagboek van een maffe-moeder-in-spé

dagboekvaneenmaffemoeder

Auteur: Laura Wolf
Uitgever: Sijthof
Bladzijden: 317
Jaar: 2004

Over het boek:
Wat komt er na de bruiloft? Misselijkheid en gezwollen enkels?
Dagboek van een maffe moeder-in-spe is het vrolijke vervolg op Dagboek van een bezeten bruid. Amy is inmiddels getrouwd en nu wil ze een baby! Maar zwanger raken lukt niet meteen, dus worden alle middelen ingezet.
Haar bruiloft maakte van haar al een bezeten bruid en de gekte slaat toe als ze zwanger probeert te raken, dus wat zal er dan wel niet gebeuren als de uitslag van de zwangerschapstest positief blijkt te zijn?
Hilarische gedachten, herkenbare situaties, uiterst handige informatie en afstreeplijstjes maken dit boek tot een must voor iedere (aanstaande) moeder, iedere vrouw die ooit moeder wil worden, en iedereen die wil genieten van de avonturen van de maffe moeder-in-spe.

Mening Viv:
Erg gelachen om de belevenissen van de zwangere Amy. Ook wel herkenning van dingen uit mijn eigen zwangerschap (2 jaar geleden). Soms wel erg over the top. En Amerikaans. Dacht er eerst niet doorheen te komen. Maar toch wel leuk om te lezen. Heb het eerste deel waarbij het gaat om de voorbereidingen van Amy’s huwelijk nog niet gelezen. Dit boek kun je er goed los van lezen.

***

Viv.

Vorige deel:

dagboekvaneenbezetenbruid

2 gedachten over “Dagboek van een maffe-moeder-in-spé”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.