De fluistering

fluistering

Auteur: Carla Neggers
Aantal pagina’s: 288
Jaar van uitgave: 2013

Korte samenvatting:
Archeologe Sophie Malone werd een jaar geleden voor dood achtergelaten in een afgelegen grot in Ierland. Die herinnering achtervolgt haar nog altijd. Sophie is er bovendien zeker van dat deze vreselijke nacht iets te maken heeft met een recente moord in Boston. Is de moordenaar dezelfde persoon die een jaar geleden enkele eeuwenoude Keltische vondsten uit de grot meenam?
Rechercheur ‘Scoop’ Wisdom uit Boston probeert de dader van een bomaanslag op te sporen, een aanslag waarbij hijzelf destijds gewond raakte. Stoer en koppig, dat is Scoop ten voeten uit. Hij ziet het direct als iemand de waarheid achterhoudt. Behalve in het geval van Sophie Malone


Eigen mening:
De achterkant van het boek leek me erg leuk.
Ik had veel moeite om scherp te blijven tijdens dit boek. De wisseling van locaties speelde me erg parten. Het gaat dan wel om hetzelfde maar vaak zat ik net in het ene gebeuren dat ik echt weer moest omschakelen naar de andere plaats. Ze onderzochten op twee plaatsen in engeland/ ierland en in Boston. Het boek koste me dan vooral in het begin veel moeite om erin te komen. De verhaallijn opzich is leuk, spannend en toch ook wel weer benieuwd hoe de liefde afloopt, de liefde is alleen wel een klein beetje te voorspellen. De dader was voor mij een verrassing ik had diegene echt niet verwacht, of dit komt doordat ik er niet echt in kon komen, of doordat het gewoon goed geschreven is weet ik niet.
Persoonlijk had ik iets meer van dit boek verwacht. Ik geef het daarom om maar 2 sterren.

**

Jolanda.

 

 

EĂ©n gedachte over “De fluistering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.