De golvendanser

Schrijver: Adam Armstrong
Uitgever: De Boekerij i.s.m. Zwarte Beertjes
Jaar: 2005
Aantal blz.: 447

Over het boek:
Haar nieuwe baan in Nieuw-Zeeland is voor Libby Bass, een biologe gespecialiseerd in de communicatie met walvissen en dolfijnen, een geweldige kans. Het werk biedt haar de mogelijkheid haar favoriete zeedieren te bestuderen in een van de meest ongerepte wateren ter wereld.
Wanneer Libby John-Cody Gibbs ontmoet, een man die de natuur ter plaatse zeer goed kent, denkt ze de man van haar leven gevonden te hebben. John-Cody leeft voor de natuur, voor de schitterende kusten en de ongeschonden baaien in de omgeving. Als de plannen van investeerders dit aardse paradijs dreigen te vernietigen, vindt hij in Libby een medestandster van fomaat, met wie hij samen de stirijd aanbindt.

Mening Marjon (15-7-2007):
Ik las dit boek tijdens de autorit van Oostenrijk naar huis. Ik kon het niet meer wegleggen. Tussendoor praatte ik sociaal met de chauffeur, hihihi en ik moest kaartlezen. Verder las ik en las ik. GEWELDIG! Ik houd wel van die gedetailleerde verhalen en buiten dat: het hoort inderdaad in dit boek thuis. Toen ik het uit had, miste ik de hoofdpersonen.

Bijzonder ook: Het speelt zich in Nieuw-Zeeland af. En daar zijn niet veel boeken van, dacht ik.

*****

Marjon.

2 gedachten aan “De golvendanser”

  1. Hallo Trudie,

   Dat klopt, daar heb ik er al een paar van gelezen. Die ‘recensie’ is ook eigenlijk al van 2007. Ik ben de recensies van mijn oude Uitgelezen heel langzaam aan het overzetten en dat is direct handig als ik niet genoeg voorraad heb.

   Bedankt voor je reactie en de tip!

   Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.