De mooiste kerst ooit (Puffin Island 3)

demooistekerstooit

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 259
Jaar: 2016

Over het boek:
Puffin Island: betoverend, zonovergoten
 en vol uitdagingen! Deel 3 Skylar snapt niet waarom vrouwen Alec zo aantrekkelijk vinden. Zeker omdat hij een beroemde tv-presentator is? Hij mag dan ontzettend knap zijn, zij kent hem vooral als cynisch en afstandelijk. Dus wanneer ze door omstandigheden gedwongen wordt de dagen voor Kerstmis met hem en zijn familie in Engeland door te brengen, verwacht ze een allesbehalve vrolijke kerst. Alec weet uit bittere ervaring dat hij mooie vrouwen beter uit de weg kan gaan. Een prima reden dus om ver uit de buurt te blijven van Skylar. En, kerstgedachte of niet, hij vindt haar niet eens aardig. Maar wanneer hij ziet dat ze zich enthousiast in de kerstvoorbereidingen van zijn familie mengt, kan hij onmogelijk nog langer een hekel aan haar hebben
 Onder de mistletoe komen Alec en Skylar dichter bij elkaar – maar ze zijn Ă©cht niet van plan om verliefd te worden!

Mening Natasja:
Een mooie afsluiter voor deze serie, helemaal in de kerstsfeer. Had ik van het tweede deel meer verwacht? Nou dat maakt dit deel weer helemaal goed.
In dit deel maken we uitgebreid kennis met Skylar en Alec. Twee grote tegenpolen van elkaar. Zoals we al hadden kunnen lezen in het vorige deel hebben deze twee bijna echt een hekel aan elkaar. Dat je iemand niet vanaf de buitenkant kan beoordelen wordt in dit verhaal erg duidelijk.
Ik gaf dit boek 5*, niet omdat ik het iedereen wil aanraden, maar omdat het je de kerstsfeer laat voelen zoals hij hoort te zijn.
Het grote verschil in hoe je kerst kan vieren, met warmte of met luxe.
Dit is het derde deel, maar absoluut goed los te lezen als je geen zin hebt om de andere delen te lezen. En je gewoon een mooie kerstgedachte wil hebben. Erotiek, humor, en ware vriendschap, maken dit verhaal tot een mooi geheel.

*****

Mening Marjon:
Viel het tweede deel van de serie zo tegen, is dit het mooiste boek van de drie. Wat een prachtig boek. Je kan niet anders dan van Sky gaan houden; ze is heel levendig neergezet, precies als je zou verwachten bij een kunstenaar. Alec is erg gekwetst en is het vertrouwen in liefde kwijt en wekenlang gaan ze in elkaar op zonder enig inzicht te hebben van wat hun relatie inhoudt. Het boek heeft vaart en romantiek; het lijkt weken kerst met heel veel sneeuw. Van kerst in de Cotswolds naar kerst op Puffin Island. De kerstsfeer overheerst en dat geeft een extra tintje aan het boek.

*****

Natasja en Marjon.

Voorgaande delen:

duik in het diepe hoofdindewolken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.