De tien wensen van Lucy Harte

 

Auteur: Emma Heatherington
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 2018
Bladzijden: 352

Over het boek:
‚ąö Altijd blijven dansen!
‚ąö Feesten geven! Een onvergetelijk etentje geven!
‚ąö Je vleugels uitslaan & verre reizen maken! Niet in een goudviskom leven!

Maggie O’Hara weet beter dan wie ook dat je leven in √©√©n seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg zij een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte kreeg.

Wanneer Maggies hart wordt gebroken, is ze zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze onverwachts een brief van Lucy’s oudere broer. Hij geeft haar Lucy’s dagboeken en foto’s.

Ge√Įnspireerd door Lucy’s levenslust en sprankelende persoonlijkheid besluit Maggie om de hartenwens van het meisje te vervullen. Stap √©√©n is het vinden van de jongen die Lucy’s hart, h√°√°r hart, voor het eerst veroverde. Dat lijkt niet zo moeilijk te zijn. Maar zijn de toekomstdromen van een meisje genoeg om Maggie weer vertrouwen in zichzelf en de toekomst te geven?

Mening Marjon:
Een boek dat in eerste instantie een gewone roman lijkt te zijn: Maggie zit dit diep in de put omdat haar echtgenoot haar heeft bedrogen en het op haar werk ook niet loopt. Ze vult haar leegte op met alcohol en alles lijkt uitzichtloos. Tot ze een bericht krijgt van Simon, wiens zus orgaandonor was en dankzij wie Maggie leeft. Ze leest de wensen van deze Lucy Harte en besluit de wensen alsnog in vervulling te laten gaan. Daardoor gaat ze groeien en beseffen dat ze alles uit het leven moet halen. Heeft ze nog tijd genoeg?
Heerlijk boek dat lekker wegleest, wat je doet glimlachen, soms een beetje ergeren en soms geeft het je een brok in je keel.

Ik ontving dit boek van de uitgever, waarvoor mijn hartelijke dank!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.