De ware voor jou (Sullivan-serie deel 6)

dewarevoorjou

Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 304

Over het boek:
Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, een diepe vriendschap die alle stormen van hun leven heeft doorstaan, waaronder Vicki’s mislukte huwelijk en Ryans reputatie als onweerstaanbare vrouwenversierder. Als Vicki geconfronteerd wordt met de ongewenste avances van een machtige man, wendt ze zich tot Ryan met de vraag of hij wil doen alsof hij haar vriend is. Ryans beschermingsinstinct wordt onmiddellijk gewekt: iedereen moet met zijn handen van zijn Vicki afblijven! Tenminste, iedereen, behalve hij. Maar alle aanrakingen en kussen die nodig zijn om zijn rol goed te spelen, leiden onbedoeld tot een nacht vol wilde passie. Is de sensuele band die Vicki en Ryan opeens voelen te veel voor hen en hebben ze hun jarenlange vriendschap onherstelbaar beschadigd? Of kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie?

Mening Natasja:
In dit deel maken we kennis met Ryan, de beroemde honkbalspeler van de familie Sullivan.
Zoals ook alle andere Sullivans is hij ontzettend knap on onweerstaanbaar voor de vrouwen, maar Ryan geeft zijn hart maar aan één persoon en dat is Vicki, zijn oude jeugd vriendin die hem nu nodig heeft. Maar kunnen ze de vriendschap wel voor een relatie op het spel zetten?
Ik vond dit toch wel één van de mindere delen uit deze serie, er gebeurde niet echt veel, en vond het soms ook wat langdradig.
En toch zijn het van die boeken die op de één of andere manier wel lekker weg lezen als je er eenmaal in bent begonnen, daarom ga ik ook zeker het volgende deel lezen.
Maar misschien moet ik er wat langere tijd tussen laten zitten.

***

Natasja.

Eerdere delen:

opheteerste vanafnu verliefdenverloren betoverd door jou als je van mij was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.