De wereld van Merlijn

Auteur: Deepak Chopra
Uitgever: De Boekerij
Jaar: 2001
Bladzijden: 227

Over het boek:
De wereld van Merlijn bevat twintig inspirende en spirituele lessen die de weg wijzen naar een nieuw en beter leven. Ze zijn gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Arthurlegende. Het boek biedt de sleutel tot een leven vol liefde, persoonlijke voldoening en spirituele verbondenheid.

De tovenaar Merlijn is een van de belangrijkste leermeesters van de westerse beschaving. Eeuwenlang echter bleef zijn wijsheid versluierd in een wereld van mythes en legendes. Deepak Chopra onthult in De wereld van Merlijn het pad van de tovenaar als gids voor de hedendaagse mens. Hij laat met dit boek oude wijsheid ontwaken en stelt de lezer in staat deze wijsheid in zichzelf te ontdekken. Dat is de ware kunst van Merlijn.

Mening Marjon (5 december 2006):
Ik ben heel slecht in dit soort niet-verhaalboeken. Ik ben  spiritueel, maar dat beschouw ik als een groei bij mij van binnen en ik vind het moeilijk daar bladzijde na bladzijde over te lezen. Behalve het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise L. Hay. Dat pak ik er geregeld weer even bij.
Ik geloof dat De Wereld van Merlijn wel een heel goed boek is. Aan de schrijfstijl van Deepak Chopra zal het in ieder geval niet liggen. Hij schrijft prettig, op een levendige manier. Dus voor liefhebbers van dit soort boeken… Lezen dit boek!

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.