Dicht op de hielen

Schrijver: Tess Gerritsen
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2010 (origineel 1987)
Bladzijden: 350

Over het boek:
‘Mrs. Fontaine, excuses dat ik nog zo laat bel, maar…’
Sarah Fontaine is nog maar net getrouwd wanneer ze een schokkend telefoontje krijgt van het ministerie van Buitenlandse Zaken: haar man is omgekomen bij een hotelbrand in Berlijn. Maar de bewijzen die de volgende dag worden aandragen – ze hebben zelfs zijn trouwring met inscriptie – overtuigen haar niet. Ze voelt dat hij nog in leven is, en dat besluit ze te bewijzen ook.
Diplomaat Nick O’Hara hoefde er niet bij betrokken te raken. De weduwe het slechte nieuws vertellen was zijn enige taak. Iets in haar vaste overtuiging raakt hem echter, zodat hij dieper in de zaak duikt dan nodig is. Niet alleen zet hij daarmee zijn baan op het spel, de jacht brengt hem samen met Sarah in Europa – tot zijn nek in de troebele wateren van de internationale spionage…
Met een meedogenloze moordenaar achter hen aan!

Mening Marjon (1-2-2011):
Op bladzijde 1 begint het. En het houdt niet meer op. Heerlijk veel spanning. Niet als de thrillers die ze tegenwoordig schrijft, maar meer in de sfeer van geheime agenten, spionage, noem maar op. Maar onmiskenbaar in de schrijfstijl van Tess. Wauw. Ik heb genoten.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.