Dochter van de maan

dochtervandemaan

Auteur: Reina Crispijn
Uitgever: Zomer & Keuning
Jaar: 2013
Bladzijden: 320
Waardering: ****

Korte samenvatting:
De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar excentrieke oudtante Arabella. Door onvoorziene omstandigheden komt Lunia in contact met Oscar Bennington, die in het stadje een slechte naam heeft. Ook in een plakboek van haar oudtante staan onrustbarende verwijzingen naar Oscars verleden. Wie is Oscar Bennington en wat heeft hij te maken met de dood van diverse vrouwen uit zijn familie? En… loopt Lunia ook gevaar?

Mijn reactie op het boek:
Op de één of andere manier moest ik dit boek hebben,het sprak mij erg aan.
Het is me dan ook zeker niet tegen gevallen en ben blij dat ik het gekocht had.
Wie droomt er niet van om van de één op dag rijk te zijn en een totaal ander leven staat op je te wachten.
Het boek boeit vanaf het begin tot het eind ,en de oma en tante Arabella waren in mijn ogen geweldige personages waar ik misschien iets meer van te weten had willen komen.Anders waren het vijf punten geworden.

Natasja

2 gedachten over “Dochter van de maan”

  1. Ik had moeite om door dit boek heen te komen. Ik kwam er gewoon niet lekker in, vind dat er teveel overbodige tekst in staat, alsof het nog eens geredigeerd moet worden. Het verhaal zelf is wel goed en dat is dan ook de enige reden dat ik het uitlas.

    ***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.