Dochters van de bruid

 

Auteur: Susan Mallery
uitgever: Harlequin
Bladzijden: 309
Jaar: 2017

Over het boek:
Courtney, het buitenbeentje Courtney staat bekend als brokkenpiloot. Maar ze mag dan minder georganiseerd zijn dan haar twee zussen, er is Ă©Ă©n ding waar ze heel goed in is: geheimen bewaren – zoals haar affaire met een sexy producer! Bij het plannen van haar moeders bruiloft komt alles aan het licht, en dat valt niet in goede aarde bij haar familie
 Sienna, de vrije ziel Wanneer Sienna’s vriend haar een aanzoek doet – nota bene op het verlovingsfeest van haar moeder! – is ze compleet verrast. Ze heeft al twee verbroken verlovingen op haar conto staan. Moet ze ‘ja’ zeggen, terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet zo zeker van is? Rachel, de cynicus Rachel dacht dat liefde voor altijd was
 tot het moment van haar scheiding. Terwijl de trouwdag van haar moeder dichterbij komt en haar ex haar smeekt om een tweede kans, dringt een ongemakkelijk besef zich aan haar op. Was het misschien ietsepietsie voorbarig om Greg zo resoluut de rug toe te keren?

Mening Natasja:
Courtney, Sienna en Rachel zijn drie zussen die in de liefde nogal pech hebben. Nu hun moeder gaat trouwen komt er veel op hun dak, terwijl ze alle drie zo hun eigen problemen hebben.
Courtney wil zich bewijzen aan haar familie en laat de liefde niet meer toe.
Sienna denkt de liefde van haar leven te hebben gevonden, maar is dat wel zo?
En Rachel is gescheiden en denkt dat ze van niemand hulp nodig heeft.
Het was een leuk boek om te lezen, maar echt diepgang had dit verhaal niet en dat vind ik teleurstellend want na het lezen van de Buchanans serie van Susan Mallery wist ik: ik wil meer van haar lezen. Helaas raakte dit boek mij niet echt, maar heb me er wel mee vermaakt. Volgende keer beter!

***

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.