Dokter Tinus (Dokter Tinus 1)

doktertinus1

Auteur: Christine Frasier
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning
Jaar: 2016
Bladzijden: 192

Over het boek:
Bezoek de gekste dokterspraktijk van Nederland! De mislukte chirurg Martinus Elsenbosch moet het als huisarts zien te rooien op het platteland. Daar krijgt hij al snel een bijnaam: Dokter Tinus. Maakt deze stijve, stugge Tinus een kans bij de knappe onderwijzeres Lisa? Hoe verloopt zijn vriendschap met de slungelige agent Ken? Hoelang handhaaft hij Kim, de brutaalste doktersassistente van het land? En luistert hij naar de wijze raad van zijn lievelingstante Jannie? Kortom: hoe overleeft de nurkse Martinus Elsenbosch het prachtige stadje Woerkum? Leef mee met Dokter Tinus, die op televisie al jarenlang een miljoenpubliek trekt, in deze grappige, toegankelijke roman. Dokter Tinus is geschreven met veel gevoel Ă©n veel gevoel voor humor.

Mening Marjon:
Ik volg de serie Dokter Tinus graag en dat heeft ongetwijfeld te maken met het autistische tintje in de serie. Martinus is een bijzondere man en om hem heen zijn ook bijzondere mensen zoals de kleurrijke Kim, de verlegen Gijs, de lieve maar niet zo slimme Ken en zijn flamboyante tante Jannie. Het boek beschrijft Seizoen 1 en het was heerlijk om weer even alles mee te maken. De schrijfstijl is enigszins eenvoudig maar het was alsof ik het hele seizoen weer zag.

****

Marjon.

2 gedachten aan “Dokter Tinus (Dokter Tinus 1)”

  1. De serie vind ik ook heerlijk om te zien dus dit boek komt op t to read lijstje als ik eerlijk ben wist ik niet eens dat er een boek van was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.