Door dik en dun (Mischief Bay 1)

doordikendun

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 298

Over het boek:
Drie totaal verschillende vrouwen, elk in een andere fase van haar leven, staan op het punt een geheel nieuwe weg in te slaan. En zoals het echte vriendinnen betaamt, helpen ze elkaar door dik en dun! Nicole Lord, dertig jaar oud, heeft haar eigen pilatesstudio, een zoontje van vijf en een man die zijn baan heeft opgezegd om een filmscript te schrijven. Hij kijkt niet meer om naar het gezin, en zij moet keihard werken om alle rekeningen te kunnen betalen. Durft ze hem de waarheid te vertellen – of riskeert ze daarmee de liefde van haar leven?Shannon Rigg heeft op haar veertigste een goede baan als financieel directeur, maar weinig geluk in de liefde. Mannen vinden haar zakelijke succes intimiderend. Net als ze de moed dreigt op te geven, ontmoet ze Adam, een gescheiden vader van twee kinderen. Ze passen uitstekend bij elkaar, maar Shannon twijfelt… De vijftigjarige Pam Eiland is al lang getrouwd met haar John. Hun kinderen zijn volwassen en hun huwelijk lijkt een beetje ingedut, maar Pam krijgt het voor elkaar om de passie en de humor terug te brengen in hun bestaan. Dan gebeurt er echter iets wat haar hele leven op zijn kop zet!

Mening Marjon:
Ik heb gehuild en gelachen. Dit is het eerste boek van haar dat ik echt heel erg goed vind. Echte mensen, herkenbare situaties, diepgang. Tot en met hondje Lulu aan toe en daar ga je gewoon van houden. Pam is een sterke vrouw en als haar iets ergs overkomt lijkt ze even onderuit te gaan, maar ze redt het toch. Haar twee vriendinnen worstelen ook zo met hun eigen dingen. Dit boek gaat over het leven. En hoera, het is een eerste deel van een serie. Ik kijk uit naar deel 2!

*****

Marjon.

EĂ©n gedachte over “Door dik en dun (Mischief Bay 1)”

  1. Ik heb al meerdere boeken van gaar gelezen en ben wel van haar schrijfstijl deze komt ook n o mijn lijstje… heerlijk dat jij er ook zo van hebt genoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.