Dubbel verliefd ***

dubbelverliefd

Auteur: Marielle Bovenkamp
Uitgever: Zomer & Keuning
Jaar: 2012
Bladzijden: 179

Samenvatting:
De tweelingzussen Claire en Madelon zijn onafscheidelijk. Ze genieten van het Utrechtse studentenleven en nemen zichzelf en hun omgeving niet zo serieus. De twee delen alles, zelfs hun paard Boks. Maar dan verschijnt er een man op het toneel, en die willen ze allebei voor zichzelf! Doorgaans vallen de zussen op heel verschillende typen, maar nu vallen ze allebei als een blok voor Jasper, die stage loopt op de manege waar Boks staat. In het begin is het allemaal nog vrij onschuldig, maar als de echte strijd losbarst, wordt de sfeer tussen de twee zussen steeds grimmiger. Hun vrienden zijn het na verloop van tijd zat dat ze elkaar steeds voor paal zetten en de vriendschap bekoelt, maar Claire en Madelon gaan gewoon door. Er moet heel wat gebeuren voordat ze beseffen dat ze op het verkeerde paard hadden gewed.

Mening:
Een leuk, makkelijk leesbaar boek. Je vliegt er doorheen. Je moet alleen wel van paarden houden 😉 En geen diepgang verwachten. Verder is het natuurlijk erg voorspelbaar. Maar dat mag, als het een chicklit is.

***

Marjon.

2 gedachten aan “Dubbel verliefd ***”

  1. Oké niks voor mij dus, ik heb een hekel aan paarden. Toen ik jong was heb ik een paard een meisje in haar wang zien bijten en dat ben ik nooit vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.