Echo

Auteur: Tamara Geraeds
Uitgever: Kabook Uitgevers
Jaar: 216
Bladzijden: 280

Over het boek:
Sara groeit op bij haar demonische moeder, gevangen binnen de muren van een huis vol pijn en vernedering. Ze lijkt geboren voor het ongeluk, het lot gooit de ene na de andere gruwel voor haar voeten. Genadeloos wordt haar elk sprankje hoop ontnomen en elk moeizaam gevonden stukje geluk wordt overschaduwd door onmenselijke straffen.

Toch laat de jonge Sara zich niet uit het veld slaan. Ze blijft vechten voor haar leven en de vrijheid waar ze zo naar verlangt. Zal haar overlevingsdrang groot genoeg zijn? Zal ze ooit de verschrikkingen uit haar verleden kunnen verdrijven? Of zal Sara bezwijken onder de druk van zo veel kwaad?

Mening Clasien:
Dit is nou zo’n verhaal dat je niet snel vergeet. Het volgt generaties die opgroeien in een huis vol vrouwelijke emotionele, sadistische, lichamelijke en geestelijke mishandeling.
Het begint bij Sara die opgroeit bij haar kwaadaardige moeder, wanneer ze eindelijk denkt het geluk gevonden te hebben keert dit tegen haar, komt haar “ware” karakter boven.
Vijf dochters later slaat weer het noodlot toe bij de oudste van het stel.

“Echo” is een dijk van een boek, vol met gruwelijke details, spanning en soms creepy. Kwaadaardige karakters die je laten huiveren. Je wacht op het noodlot omdat je weet dat het eraan komt.

Eerder las ik van deze schrijfster het boek “Nergens” een fantasie verhaal, met dit boek laat Tamara Geraeds een hele andere kant van zichzelf zien en wat voor Ă©Ă©n.

Houd je van een thriller met schokkende effecten in een “mooi” verhaal: dan kan dit boek jou zeker bekoren. Voor mij een favoriet en zeker een aanrader. Dit is tot nu toe mijn best gelezen boek in 2017 met stip.

*****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.