Een dame onwaardig

eendameonwaardig

Auteur: Julie Klassen
Uitgever: Voorhoeve
Jaar: 2015
Bladzijden: 416

Over het boek:
In ‘Een dame onwaardig’ van Julie Klassen wordt een gezelschapsdame na een ongeval onverwacht aangezien voor een vrouw van stand. Een geluk bij een ongeluk?

Een jonge vrouw overleeft een afschuwelijk ongeluk en komt bij in een warme, voor haar onbekende kamer. Haar bed wordt omringd door de liefdevolle blikken van onbekenden. Haar geheugen laat haar in de steek, maar ze herinnert zich vaag een tragedie met een baby. De ring om haar vinger wijst haar op een leugen. Maar bovenal is er een geheim dat ze koste wat kost voor zichzelf moet houden. Hoewel iedereen beweert dat ze veilig is, begeeft ze zich in een huis vol vreemdelingen en kan ze niemand vertrouwen buiten zichzelf.

Mening Natasja:
Weer een prachtige roman van Julie Klassen, die je vanaf het begin meesleept, en je niet meer kan stoppen met lezen tot alles is opgelost.
Ik las op andere forums recensies dat er ook mensen zijn die dit boek minder waarderen omdat we boeken gewend zijn van haar waar het geloof hoog aangeprezen word, en in dit verhaal gebeuren dingen die dan soms toch echt niet kunnen. Maar ik vind het boek er echt niet minder om hoor, we zijn tenslotte allemaal mensen die fouten maken en daarvan leren. Het is daarom ook een perfecte titel voor dit boek.
Dit boek bevat veel liefde , maar ook vele leugens en geheimen, zoals we bij haar boeken gewend zijn. Ik heb er weer van genoten. Top.

*****

Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.