Een handvol hemel

handvolhemel

Auteur: Kristin Hannah
Uitgever: The house of books
Jaar: oktober 2012 ( e book)
Aantal bladzijden: 353
.
Samenvatting :
Limousines rijden af en aan. Het gegil van de horde fans is oorverdovend. De sexy Hollywoodster Angel DeMarco laat de bewondering van het publiek als een hartverwarmende golf over zich heen spoelen. Een paar uur later ligt Angel in het ziekenhuis. Drank en drugs hebben hun tol geëist. Alleen een transplantatie kan zijn leven nog redden. De beroemde hartchirurge Madelaine Hillyard zal zich over hem ontfermen. Wanneer Angel haar naam hoort is hij diep geschokt. Madelaine is zijn jeugdliefde die hij zeventien jaar geleden zo maar in de steek heeft gelaten. En Madelaine heeft nóg een verrassing voor hem een bijzonder opstandige verrassing van zestien lentes jong Met de dood voor ogen zet Angel alles op alles om de prachtige vrouw, die zijn hart letterlijk in haar handen zal nemen, terug te winnen.
.
Mening Jolanda:

Dit was mijn eerste boek na de Virgin River serie, ik moest in het begin sommige bladzijden een paar keer overlezen dit kwam niet zo zeer door dit boek maar meer omdat ik mensen uit de vorige boeken miste…
Toen ik eenmaal een paar dagen was gestopt en opnieuw ben begonnen zat ik er zo in. Het is een goed verhaal maar wel erg voorspelbaar, dat vond ik zelf wel jammer. Ik heb betere boeken van Kristin Hanna Gelezen maar als je van haar boeken houdt lees je ook deze zo weg.Toch krijgt dit boek van mij vanwege de voorspelbaarheid niet een heel hoog cijfer..
.
**
.
Mening Marjon (16-5-2010)
Dit was mijn eerste Kristin Hannah en het smaakt naar meer. Het is geen heel diep verhaal, maar een verhaal dat prettig wegleest, wat je doet verder lezen, waar je je even in weg kunt zijn. Wel had ik het gevoel dat de tijdsgeest van 1996 er een beetje in leefde, want dit boek is van die tijd. Daarom is het – zo bleek achteraf – haast nergens te vinden op internet. Ik haalde het voor 75 ct uit de Kringloop. Het boek heeft drama, heeft liefde zonder zoet te zijn en een happy end. Voor wie eens iets luchtigers wil zonder te veel oppervlakkigheid… Een aanrader!
.
****
.
Jolanda en Marjon.
.

2 gedachten over “Een handvol hemel”

  1. heerlijk boek weer voor mij *****
    Een beetje Ă©Ă©ntonig misschien om weer te zeggen “wat zijn haar boeken GEWELDIG”. Dit boek is weer met zoveel gevoel geschreven dat je het zelf beleefd,zelfs een beetje magisch, wat ik altijd heerlijk vind in een boek. Madelaine en Angel hebben in hun jeugd beide al veel meegemaakt, en Angel slaat op de vlucht . Na jaren als ze elkaar weer zien komen er vele geheimen naar boven. Het boek pakt je vanaf de eerste bladzijde, veel verdriet maar toch ook veel mooie momenten. Als je van romans houd is dit zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.