Een kwestie van chemie (De Buchanans 3)

kwestievanchemie

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 212

Over het boek:
Nadat ex-honkballer Reid Buchanan in een krantenartikel belachelijk is gemaakt, kan hij zich bijna niet meer op straat vertonen en duikt hij onder bij zijn oma Gloria. Aangezien Gloria met een gebroken heup op bed ligt, heeft Reid een paar verpleegsters ingehuurd. Twee ervan zijn aangenomen vanwege hun genereuze cupmaat en verleidelijke blik, en nummer drie, Lori, vanwege haar vakbekwaamheid. Tot zijn eigen verbazing voelt hij zich echter tot h√°√°r het meest aangetrokken.
Helaas lijkt Lori immuun voor zijn charmes…

Mening Jolanda:
Omdat de tiran thuis komt zitten (nou ja liggen) en helemaal 180 graden draait door een verpleegster vond ik dit boek al leuk. De humor en gevatte opmerkingen die oma naar hoofd krijgt (terug) geslingerd vond ik alleen al leuk. Het mooie van dit verhaal is dat Reid ook eindelijk tegengas krijgt en meer en meer in de ban raakt van 1 vrouw inplaats van 50.
En we lezen ook hoe de band tussen de familie verder gaat en ze onvoorwaardelijk voor elkaar klaar staan.

****

Mening Natasja:
Reid is zich van geen kwaad bewust van zijn losbollige leven, tot de dag dat er een artikel van hem verschijnt die alleen maar vreselijke dingen over hem vertelt.
Nadat hij voor zijn oma Gloria voor verpleegsters heeft gezorgd zit er een bij die hem op al zijn fouten durft te wijzen. Lori voelt zich helemaal thuis in de verzorging, maar door haar verleden denkt ze dat ze niet veel voorstelt, zonder dat ze het zelf weet zet ze mensen aan het denken, waaronder Reid en Gloria, de vreselijke nachtmerrie van de familie Buchanan.
Ik zeg het toch maar nog een keertje, wat een heerlijke serie is dit van Susan Mallery.
Ik had van te voren nog nooit iets van haar gelezen, maar deze schrijfstijl bevalt me wel, dus na deze serie zal ik zeker meer gaan lezen van haar.
Vind je de boeken van Sarah Morgan ook zo leuk, dan is deze schrijfster zeker aan te raden.

****

Jolanda en Natasja.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

Buchannans bundel

Voorgaande delen:

simpelweg verrukkelijk Onweerstaanbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.