Een laatste zomer

laatstezomer

Auteur: Liz Flaherty
Uitgever: Amber
Jaar: 2013
Bladzijden: 272

Samenvatting:
Grace heeft haar hele volwassen leven voor haar alleenstaande vader gezorgd, en voelt zich bevrijd als hij op zijn oude dag komt te overlijden. Ze heeft echter geen werk, geen werkervaring en zo goed als geen geld. En haar vader heeft haar zo vaak verteld dat geen man gek genoeg zou zijn om voor haar te vallen, dat ze dat zelf is gaan geloven.
Wat Grace wél heeft, is een groot oud huis in Peacock, Tennessee. Ze besluit er kamers te verhuren en al snel heeft zich hier een bonte groep bewoners verzameld. Een van hen is Dillon, de broer van Grace beste vriendin, die haar ooit naar hun schoolfeest mee zou nemen, maar uiteindelijk een blauwtje liet lopen iets waarvan hij nog altijd spijt heeft. Dillon huurt een zomer lang het gastenverblijf van Grace, in de hoop het goed te kunnen maken.

Mening:
Een mooi boek in het begin dacht ik even waar gaat dit heen. Maar al snel kwam er meer diepgang en in en niks is zoals het lijkt. Het boek is zeker niet voorspelbaar en er zit een goed verhaal lijn in. Het begin is meer een een vriendendienst maar uiteindelijk komt er veel liefde in voor. De ziekte van promise is iets waar we allemaal wel eens iets te maken hebben gehad of waarvan we weten dat dierbaren van ons dit mee hebben gemaakt. Ik vnd het zeker een aanrader ik geef dit boek dus ook

****

Jolanda.

2 gedachten over “Een laatste zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.