Een nieuwe zomer (O’Neil Brothers/Snow Chrystal 2)

eennieuwezomer

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin Holland
Bladzijden: 269
Jaar: 2015

Over het boek:
Dit wordt een zomer om nooit te vergeten, heeft chef-kok Élise Bonnet zichzelf beloofd. Haar langgekoesterde droom om een eetcafĂ© te openen gaat eindelijk in vervulling. Die belofte krijgt een totaal andere betekenis wanneer de eigenaar van het familieresort een hartaanval krijgt en de feestelijke opening in het water dreigt te vallen. Net als de temperamentvolle Française uit pure frustratie een sauspan door de keuken wil gooien, verschijnt Sean O’ Neil weer op het toneel. EĂ©n zomer geleden deelden ze een nacht vol passie – die, wat haar betreft, best voor herhaling vatbaar is. Dat hij allergisch is voor alles wat ook maar op een relatie lijkt, komt haar goed uit. Ze is toch niet van plan haar hart open te stellen na wat ze in Parijs heeft meegemaakt. Maar de herinnering aan hun magische passie zet elk verstandig voornemen op losse schroeven. En roept zelfs een niet te beteugelen verlangen op naar iets waar geen van beiden meer in dacht te geloven


Mening Natasja:
Voor de liefhebbers van Robyn Carr .

Ik heb genoten van dit boek en vond het net zo’n schrijfwijze als de romans van Robyn Carr.Ook al weet je vaak hoe deze romans gaan aflopen, gebeurd er wel zoveel in dat het je blijft boeien tot het einde en geen minuut verveeld.

Sean en Élise hebben samen al een verleden die ze geen van beide uit hun hoofd kunnen zetten, maar toch willen ze geen van beide een relatie.

Beide hebben ze hier een goede reden voor, dus blijven ze om elkaar heen draaien, en je voelt de spanning soms gewoon oplopen.

Wat ik vooral erg leuk vond om te lezen was de relatie tussen de drie broers, en heb soms wel moeten lachen op hun reacties op elkaar, het laat dan ook meteen goed zien hoe mannen onder elkaar zijn, dit is best een verschil met hoe vrouwen vaak op elkaar reageren.

Een zalige roman om een paar uurtjes bij weg te dromen.

****

Mening Marjon:
Wat een heerlijk romantisch boek, net als het eerste deel. En net als het eerste deel niet te zoet. De chemie spat er af tussen Sean en Élise, maar ze hebben ieder hun problemen en trauma’s, iets wat het boek de nodige diepgang geeft. Hoopte ik na het lezen van het eerste boek al dat er ook een deel over Sean en over Tyler zou komen, hebben we het deel over Sean dus gehad. Hopelijk komt gauw het vervolg met Tyler. Want de broers zijn erg boeiend, ook de onderlinge relatie en de familiebanden onderling. 

*****

Deel 1:

wintersparadijs

Natasja en Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.