Eiland in bloei

 

Auteur: Sarah Jio
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 316
Jaar: 2018

Over het boek:
Als twintiger kon Emily Wilsons leven haast niet stuk: ze was een bestsellerschrijfster, getrouwd met een man die zo covermodel had kunnen zijn, en er was niets wat hun eeuwige geluk in de weg zou kunnen staan.

Tien jaar later liggen de kaarten heel anders, en is haar relatie gestrand. Wanneer haar oudtante Bee haar uitnodigt om een maand door te brengen op Bainbridge Island in Washington State, hapt Emily meteen toe, verlangend naar een rustig plekje aan zee waar haar gebroken hart kan helen. Terwijl ze research doet voor haar volgende boek, vindt Emily een roodfluwelen dagboekje uit het jaar 1943. Ze begint te lezen en ontdekt verbazingwekkende overeenkomsten tussen haar eigen leven en dat van de onbekende dagboekschrijfster


Mening Natasja:
Emily dacht haar leven helemaal op orde te hebben, tot er een eind aan haar huwelijk komt. Even weet ze niet meer wat ze nu moet doen, want ook van het schrijven van een nieuw boek komt niks terecht. Na haar besluit om naar haar tante Bee in Bainbridge Island te gaan verandert haar hele leven.
Ik vond het weer een prachtig boek van Sarah Jio, weer eentje zoals we van haar gewend zijn. We puzzelen mee in het dagboek dat Emily heeft gevonden en komen voor ware verrassingen te staan. Je wilt alleen nog maar de waarheid weten en dat zorgt ervoor dat dit boek heerlijk weg leest. Romantisch en geheimzinnig.

*****

Natasja.

2 gedachten over “Eiland in bloei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.