Gabriels engel

 

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harper Collins
Bladzijden: 210

Over het boek:
Na de dood van zijn broer heeft Gabriel Bradley zich teruggetrokken in een blokhut in de bergen. Om gezelschap zit hij niet te springen ‚Äď zeker niet om dat van Laura Malone, een hoogzwangere weduwe op de vlucht. Voor Laura telt maar √©√©n ding: zorgen dat niemand haar baby van haar af kan nemen. Ook niet haar schatrijke schoonouders, die er hun dynastie mee veilig willen stellen. Wanneer ze in een sneeuwstorm strandt en noodgedwongen bij Gabriel haar intrek neemt, begint zich langzaam een uitweg af te tekenen‚Ķ

Mening Natasja:
Dit verhaal was het langste van de drie (zie bundel Рred.) en sprak mij ook het meeste aan, ik kroop helemaal in het verhaal en wilde het ook in één keer uit lezen. Het had ook iets meer diepgang dan de andere verhalen, en is een verhaal wat je niet mag missen.

*****

Mening Marjon:
Een heerlijk sfeervol verhaal wat niet alleen romantisch is, maar ook diepgang kent. Gabriel is aan het rouwen en dat heeft invloed op zijn werk – kunstschilder. Hij is een beetje egocentrisch neergezet zoals kunstenaars wel kunnen zijn, maar tegelijk heeft hij een zorgzame kant en dat komt van pas als de bange hoogzwangere Laura op zijn pad komt. Ze vecht voor haar baby en misschien staat ze er nu niet meer alleen voor…?

****

Natasja en Marjon.

Eerder verschenen in de bundel:

E√©n gedachte over “Gabriels engel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.