Geduld is een niet uitgelezen zaak

methetbloedvanmijnhart1  methetbloedvanmijnhart2  sterftweekeer  voorbedacht

De laatste keer dat ik eBooks kocht (eh… vorige week nog), bazuinde ik rond dat ik voorlopig geen boeken meer zou kopen. Nou ja, behalve dan dat boek en dat en als dat boek uitkomt dan…

Want dat is het probleem hĂš. Er staan nieuwe boeken op stapel van mijn favoriete schrijvers. Zo zou er 15 oktober al een nieuw boek uitkomen van Tess Gerritsen… Maar dat is er helaas nog steeds niet. En gisteren zou het nieuwe boek van Loes den Hollander uitkomen. Maar dat is er ook nog niet. Zo wordt je geduld wel heel erg op de proef gesteld. En waar ik ook zo naar uitkijk is het laatste deel van De Reiziger-serie van Diana Gabaldon. Die serie heb ik geloof ik al drie keer gelezen en ik ben heel erg toe aan het vervolg (en dat geldt voor iedereen die deze serie las). Deel 8 is het slot en laat dat nou zo’n dik boek geworden zijn dat ze dat weer in 2 boeken gaan uitgeven. Dat is kwijlen bij voorbaat. Maar ook die boeken laten nog even op zich wachten. Op 27 november zouden beide boeken uitkomen. En waar blijft het 4e deel van Thunder Point van Robyn Carr eigenlijk? Een mens moet veel geduld uitoefenen.

Omdat ik liever digitaal lees, moet ik vaak ook nog wat langer wachten. Maar het scheelt: ik hoef me niet te vervelen. Leesvoer genoeg. Maar toch, maar toch… Ik begin een beetje ongeduldig te worden 😉

Meer weten? Klik per boek voor info!

Wachten jullie ook met smart op een bepaald boek?

En wat vinden jullie eigenlijk van de nieuwe kaften van de Tess Gerritsen-boeken? Ik vind ze heel erg onaantrekkelijk. Maar dat is ook maar een mening natuurlijk…

Marjon.

6 gedachten aan “Geduld is een niet uitgelezen zaak”

  1. Oh Jolanda, de Reiziger-serie van Diana Gabaldon is zo’n mooie serie! Ik begon op aanraden in het eerste deel en werd verliefd op Jamie 😉 Die boeken lieten me niet meer los. Je vindt ze vooral op de oude Uitgelezen site terug. Misschien ook wel wat voor jou, want we houden ongeveer van dezelfde boeken toch.

 1. De nieuwe kaften vind ik niks, die oude waren veel mooier. Ik heb net de nieuwste van Corine Hartman deel 4 en de nieuwste van Linda Jansma gekocht. Kon het ook weer eens niet laten. Natuurlijk gelijk ok nog een paar andere besteld, ahum……….
  De reiziger serie kon ik niet inkomen, maar wie weet ooit nog eens proberen. Dus als iemand deze serie met mij wil delen……

  1. Haha… Jij stopt ook geregeld met boeken kopen hĂš 😉 😉
   Ik vind die witte kaften ook veel mooier.
   Gek hĂš, De Reiziger-serie… Daar lopen mensen echt mee weg of ze vinden het helemaal niets.

 2. De Reiziger-serie staat al eventjes op mijn lijstje met boeken die ik heel graag wil lezen.
  Jammer genoeg heb ik er nooit de tijd voor. Zeker niet na mijn bezoekje aan de Boekenbeurs
  van deze week. Ik heb immers een heel deel recensie-materiaal meegekregen waardoor er NEGEN boeken op me staan te wachten die ik eerst ‘moet’ lezen vooraleer ik aan mijn eigen collectie kan beginnen. Bovendien heb ik de boeken van Diana Gabaldon niet Ă©n zou ik dus toch eerst nog eens naar de bibliotheek moeten gaan. Iets om naar uit te kijken zeker …

  1. Zwartraafje, dat zijn best dikke boeken, dus dat moet je inderdaad goed inplannen. Ik ken dat: er komen steeds weer boeken bij en dan schuift de rest weer op.

   Negen boeken! Voor wanneer moet je dat uit hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.