Goed bewaard geheim

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2018
Bladzijden: 346

Over het boek:
Een groot geheim drijft hen uit elkaar
 Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest. Maar dat ze daar een reden voor had, zal ze nooit aan haar dochters vertellen. Haar dochters, de zussen Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band, die verdergaat dan alleen een familieband: ze delen ook een geheim. Laurens zestienjarige dochter, Mack, is een lastige puber die alles en iedereen op een afstand houdt, vooral aar eigen moeder. Door een ingrijpende gebeurtenis moeten Nancy, Lauren, Jenna en Mack een zomer met elkaar doorbrengen op het eiland Martha’s Vineyard. Misschien is dat het moment om eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn?

Mening Marjon:
Ik heb genoten van dit boek: wat kan Sarah Morgan toch schrijven. Ze weet een roman een heel serieus tintje te geven en de hoofdpersonen neer te zetten als echte mensen met al hun onhebbelijkheden, onzekerheid en bijzonderheden. In dit boek spelen 4 vrouwen de rol: Nancy, haar twee dochters Lauren en Jenna en Laurens dochter Mack. Hun levens veranderen onverwachts en in korte tijd na elkaar. Ze zoeken elkaar op en krijgen dan opeens te maken met geheimen uit hun verleden. Geheimen die beter geen geheim kunnen blijven. Beetje bij beetje wordt alles blootgelegd.
Ik kon het boek niet meer wegleggen, ik heb er zo van genoten. Jammer dat het uit is.

*****

Marjon.

2 gedachten over “Goed bewaard geheim”

  1. Ik heb van al haar boeken genoten, ook zo weer deze , een prachtig verhaal.
    Vind het wel verwarrend dat de boeken steeds opnieuw uitgebracht worden onder een andere cover. Ik gaf deze ook 5*

    1. Ja, het blijft oppassen met boeken! Het wordt vaak gedaan. Harlequin/HarperCollins vermeldt het bij de boekbeschrijving, maar dat doet niet iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.