Groente op de BBQ

Auteur: Julius Jaspers
Uitgever: Carrera Culinair
Jaar: 2019
Bladzijden: 160

Over het boek: 
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Mening Marjon:
Een geweldig boek dat echt iets toevoegt aan recepten voor op de BBQ. Vaak draait het om vlees of vis maar steeds meer mensen willen er ook groente op bereiden. In dit boek vind je een overzicht van vele bekende en sommige minder bekende groente met verschillende recepten, vaak begeleid met een stukje tekst. Ook zijn er recepten van extra toevoegingen zoals sausjes. Het boek is opgesierd met aantrekkelijke foto’s.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.