Hart van de zee – De Gallaghers van Ardmore deel 3

hartvandezee

Auteur Nora Roberts
Uitgever Harlequin Holland
Jaar December 2013
Aantal bladzijden 320

Samenvatting:
Aan de kust van Ierland, het land van grillige kliffen, groene velden en prachtige legendes, ligt het mooie dorpje Ardmore. Levendig middelpunt is Gallagher’s Pub, waar het altijd behaaglijk is, waar het bier schuimt in de glazen en waar Aidan, Shawn en Darcy¬† Gallagher voor iedereen een luisterend oor hebben.
Darcy wil een rijke man om ooit ver weg van Ardmore een luxeleven te leiden. Met de komst van Trevor Magee, die tijdelijk in het dorp is om een theater te bouwen, lijkt niets haar droom nog in de weg te staan. Haar hart zal bij dit alles buiten spel blijven, neemtze zich voor.

Mening:
Ik moest eerst even in het boek komen, en dat koste enige moeite als ik eerlijk ben. Dit was een van de eerste boeken van haar die ik heb gelezen (nummer 2). Maar ik vond dit boek echt niet goed boeiend op de een of andere manier kon ik me niet inleven in de hoofdpersonen, misschien dat, dat kwam door de elfen die er in voor komen… Die momenten waren voor mij vaak onverwacht en dan moest ik weer omschakelen.

*

Jolanda.

 

E√©n gedachte over “Hart van de zee – De Gallaghers van Ardmore deel 3”

  1. Jolanda, dit is deel 3, wat misschien de reden is dat je er niet inkwam? Eerst maar deel 1 Schittering van de zon en deel 2 Tranen van de maan lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.