Hart vol herinnering – Crocodile Creek 1

hartvolherinnering

Auteur: Marion Lennox
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 123

Samenvatting:
Medisch Centrum Crocodile Creek 1: In Medisch Centrum Crocodile Creek is het vierentwintig uur per dag spitsuur. Doorlopend worden de zeer bekwame leden van het medische team geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waarbij ze ook nog eens de uitputtende hitte van de Australische outback moeten trotseren en de strijd aan moeten gaan met hun eigen emoties. Cal Jamieson is vastbesloten elke emotionele betrokkenheid te vermijden na zijn stukgelopen relatie met kinderarts Gina. Gelukkig geeft zijn werk als arts diep in de Australische outback hem alle vervulling die hij nodig heeft. Destijds zag Gina kennelijk geen andere oplossing dan Medisch Centrum Crocodile Creek de rug toe te keren en terug te gaan naar de Verenigde Staten. Groot is dan ook zijn verbijstering wanneer hij plotseling weer oog in oog met haar staat. En niet alleen met haar!  Ze is samen met haar zoon – een jongetje dat sprekend op hem lijkt. Hoewel Cals vaderlijk instinct opspeelt, wil hij nog steeds afstand houden. Tegelijkertijd realiseert hij zich dat hij haar niet opnieuw wil verliezen…

Mening:
Leuk boek om te lezen, de diepgang is ver te zoeken maar het is geen ‘leeg’ boek. Las lekker weg, goed voor een paar ontspannen uurtjes.

Over deze serie:
Deze serie stond al een tijdje op mijn lijst. Ik ben gek op series (wat betreft boeken) en ik ben vooral gek op boeken die zich in Australië afspelen, zonder duidelijke reden. Maar doktersromans…? Maar ik stuitte op de hele serie (tweedehands) en toen kon ik het niet laten liggen! Ik zal er dus af en toe een lezen en wie weet neem ik weer een beetje vooroordeel betreffende Harlequin weg. Hoewel dit eerste boek nu juist weer een stereoptyp was! Een mens kan niet alles hebben. Gelukkig hebben er diverse auteurs aan meegewerkt.

*** Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.