Helemaal naar wens (Haven Point 7)

Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 246
Over het boek:
Bibliothecaris Julia Winston heeft genoeg van haar rustige, saaie leventje. Daarom heeft ze een bucketlist opgesteld, met dingen die ze echt nog wil doen: leren skiĂ«n, een puppy nemen, op vliegvakantie… Vallen voor Jamie Caine, de sexy piloot die tijdelijk een appartement boven haar huurt, staat in elk geval niet op haar lijstje! Hij mag dan absurd knap zijn, ze is absoluut niet van plan zijn nieuwste verovering te worden.

Dan krijgt ze onverwacht twee kleine jongetjes onder haar hoede, en kan ze de hulp die Jamie haar aanbiedt maar al te goed gebruiken. En ja hoor, hij is ook nog fantastisch met kinderen – iets wat hem tot haar grote frustratie nĂłg sexyer maakt. Oppassen dus, dat ze niet gaat hopen op een Ă©cht gezin met hem. Of staat een toekomst met haar misschien wel op zĂ­jn bucketlist?”

Mening Marjon:
Dit is al deel 7 van deze serie en het is weer een heerlijk boek als altijd. In dit boek speelt Julia de hoofdrol. Ze heeft verdriet om een verloren liefde en leidt een rustig leven als twee broertjes dat op zijn kop zetten. En dat terwijl ze net een huurder heeft voor de bovenverdieping. Jaimie is er eentje uit de Caine-familie en via hem kom je als lezer ook weer even in Hope’s Crossing (de serie die voor deze serie zit) en kom je wat oude bekenden tegen. Ik heb genoten!
*****
Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.