Het dorpje Happiness (Happiness 1)

Auteur: Holly Martin
Uitgever:  Zomer & Keuning
Jaar: 2020
Bladzijden: 320
Over het boek:
Say yes to Happiness! ‘Het dorpje Happiness’ is het eerste deel van een vrolijke, meeslepende feelgoodserie van Holly Martin.

Willow, de hoofdpersoon in ‘Het dorpje Happiness’ van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Mening Marjon:
Ik moest echt inkomen in dit boek. Willow komt in het dorpje Happiness terecht en vindt maar meteen dat er van alles gedaan moet worden om het dorpje aantrekkelijker te maken en laat dat de eigenaren onomwonden weten. Dat leek me een beetje vergezocht. Maar uiteindelijk verloor ik me toch in net boek. De ontmoeting met Andrew en hoe het verder gaat, hoe het dorpje inderdaad verandert en alles er omheen… Het is een mooi feelgood-verhaal en het leest heerlijk weg.
****
Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.