Het ultieme tostiboek

Auteur: Jasper Kool
Uitgever: Carrera
Jaar: 2018
Bladzijden: 208

Over het boek:
Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti’s zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas.

Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba’s en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

Mening Marjon:
Hoe kom je er op om een kookboek over alleen maar tosti’s te maken? Jasper Kool vertelt dat allemaal in dit fantastische boek. Hij is bekend van Happy Tosti en besloot er een kookboek aan te wagen. Het is een heel gevarieerd boek geworden met verrassende tosti’s en eigenlijk wil je ze allemaal wel een keer uitproberen.

Hierboven zie je welke hoofdstukken je in jet boek vindt. Alles wordt verfraaid met aantrekkelijke foto’s. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.