Hoofd in de wolken (Puffin Island 2)

hoofdindewolken

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 384

Over het boek:
Puffin Island: betoverend, zonovergoten… en vol uitdagingen! Deel 2 Haar leven lang droomt archeologe Brittany Forrest al van avontuur. Op haar achttiende dacht ze dat gevonden te hebben met bad boy Zachary Flynn, maar na slechts tien onstuimige, hartstochtelijke dagen ging hun bliksemhuwelijk in rook op, waarna ze besloot hem uit haar hoofd te zetten. Piloot Zach weet dat hij Brittany destijds teleurgesteld heeft. Nu hij is teruggekeerd naar Puffin Island en haar weer ziet, kan hij er echter niet omheen: zijn gevoelens zijn nog net zo sterk als vroeger. Ook al heeft hij zich nooit goed genoeg voor haar gevoeld, toch kan hij onmogelijk uit haar buurt blijven… Terwijl lange, hete zomerdagen overgaan in zwoele nachten onder de sterrenhemel, ontdekken Brittany en Zach dat het vuur tussen hen nog lang niet gedoofd is. Komen hun dromen van een lang en gelukkig leven samen deze tweede keer w√©l uit?

Mening Marjon:
Wat hebben ze veel te verwerken, Brittany en Zach. Allereerst hun zeer korte huwelijk toen ze nog erg jong waren, maar Brittany rouwt ook om haar oma. Zach heeft een vreselijke jeugd te verwerken en vertrouwt nog steeds geen mens. Ze draaien maar om elkaar en zichzelf heen, totdat alles loskomt en ze gaan praten. Leest lekker weg maar heeft weinig diepgang en het haalde het niet bij het eerste deel.

***

Mening Natasja:
Dit deel gaat over Brittany en de mooie ruwe Zachary. Door hun vluchtige huwelijk dat ze ooit hadden hebben geen van beide nog vertrouwen in de liefde, maar al ze elkaar na jaren weer zien slaan bij alle twee de twijfels weer toe. Zal Brittany er weer intrappen of is ze voorgoed genezen?
Ik vond dit boek een beetje tegenvallen en dat ben ik niet gewend van de boeken van Sarah Morgan. Ik miste de diepgang en uiteindelijk gebeurde er vergeleken met deel 1 maar weinig in dit deel. Wel leest het zoals ook haar andere boeken lekker vlot en aan liefde geen gebrek. Ik houd de moed erin en ben dan ook benieuwd of het derde deel me weer kan verrassen.

***

Marjon en Natasja.

Voorgaande deel:

duik in het diepe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.