Ik ben nog niet klaar met jou!

nogniet

Auteur: Conny Regard
Jaar: 2013
Uitgever: Omniboek
Blz: 271

Korte samenvatting:
Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

Mijn mening:

*****

Clasien

9 gedachten aan “Ik ben nog niet klaar met jou!”

 1. Wat een heerlijk boek met een lach en een traan.

  Alex en Jasmijn vallen als een blok voor elkaar en trouwen bijna direct. Jasmijn kan echter haar draai niet vinden en vetrekt naar Amewrika om daar topmodel te worden. Ze leeft haar leven met sex, drugs en drank. Wanneer ze aan het einde van haar latijn is en in het ziekenhuis belandt ziet ze in dat dit zo niet verder kan. Jasmijn laat dit leven achter zich en gaat terug naar Nederland om haar man en kind voor zich terug te winnen. Lexie, 5 jaar oud, sluit je in je hart.

  Dit is mijn eerste kennismaking met deze schrijfster en ik heb er weer een favoriet bij, want kan Conny Regard schrijven.

 2. Ik heb het boek Liefde of Leugens van haar gelezen en dat vond ik niet zo heel erg bijzonder. Maar ik zal haar nog wel een kans geven 😉

 3. mijn reactie van het boek *****
  Wat een leuk romantisch af en toe triest boek weer van Conny,ik heb er echt weer van genoten.
  De eerste helft van het boek als Jasmijn helemaal los gelagen is sta ik echt wel aan de kant van Alex en heb me af zitten vragen hoe kan iemand zo ver zinken.
  Hoe verder je in het boek komt hoe leuker dat het eindelijk word en ook wel momenten dan het erg triest is.
  Heerlijke personages weer in dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.