Ik huur een man

huureenman

Auteur: Conny Regard
Uitgever: Kok
Jaar: 2007
Aantal bladzijden: 271
..
Korte samenvatting:
Ruim een halfjaar heeft Jacky niets van Allan gehoord als ze een uitnodiging voor zijn bruiloft krijgt. In een sarcastisch briefje daagt hij haar uit met haar nieuwe vriend te komen. Maar waar haal je binnen een paar weken een leuke, normale vriend vandaan? Dan besluit Jacky een man te huren. Het is toch maar voor een avondje. Maar wat niet de bedoeling was, gebeurt toch: Jacky wordt verliefd op haar nieuwe ’vriend‘.
.
Mening:
Het is weer even geleden dat ik me kostelijk vermaakt heb met een chicklit,mense lief wat heb ik in een deuk gelegen en als ze je dan gaan zitten aangapen in de huiskamer of je wel helemaal spoort kon ik niet meer stoppen. Mooi verhaal goede humor en tikkeltje pikante sex. Mooi pakketje toch?
 .
Aantal sterren (maximaal 5): *****
.
Natasja
.

5 gedachten over “Ik huur een man”

  1. Als ik de samenvatting lees, heeft het volgens mij een iets weg van het boek ‘Morgen ben ik de bruid’. Ook een ontzettend leuk boek waarbij ik hardop gelachen heb 😀

  2. Heerlijk, zo’n boek waar je echt om moet lachen. Ik heb nog nooit iets van deze schrijfster gelezen. Oh wat wordt die wenslijst lang…

    1. Ik heb een leeslijst en plan alvast in wat ik in welke maand ga lezen. Die lijst staan digitaal en pas ik doorlopend aan. Ik heb daar ook direct series op de juiste volgorde in verwerkt. En de bedoeling is dus dat ik het bovenste boek van de lijst lees. Natuurlijk gebeurt dat niet altijd, dat hangt ook maar van je stemming af. Maar het is een overzichtelijke leidraad. Anders zie ik het ook niet meer zitten hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.