Ik wil met je mee!

Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2019
Bladzijden: 400

Over het boek:
Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand.
Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch en gewoonweg tĂ© knap. Maar het leven staat op het punt om een aantal onverwachte en schokkende wendingen te nemen. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn?

Mening Marjon:
Dit is weer zo’n typische Jill Mansell en daarmee bedoel ik dat het weer een bijzonder leuk boek is. Het leest heerlijk weg en ondanks de wat zwaardere onderwerpen wordt het geen zwaar boek en mist het ook de nodige diepgang niet. Je gaat van de hoofdpersoon – Mimi – houden als ze wegvlucht van een mislukte relatie naar haar vader en diens vriend. Ze is lief, leuk, intelligent en ook sterk en ze is erg leuk neergezet. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.