Koch! (vegetarisch)

Auteurs: Marijne & Liesbeth Thomas
Uitgever: Forte Culinair
Jaar: 2016
Bladzijden: 138

Over het boek:
In KOCH! De Duitse vegetarische keuken laten de zussen Marijne & Liesbeth Thomas zien hoe veelzijdig maar vooral ook maakbaar de Duitse vegetarische keuken is. Klassiekers als Frankfurter Grüne Soße en Knödel, stevige winterkost, fris zomergroen en onweerstaanbaar zoets: de Duitse vegetarische keuken is lekker én veelzijdig. De ruim 40 recepten zijn aangepast aan onze markt, makkelijk te maken en betaalbaar, en zijn ook uitermate geschikt voor flexitariërs of mensen die nog niet zo thuis zijn in de vegetarische keuken. Guten Appetit!

Mening Marjon:
De Duitse keuken verschilt best wel van die van ons en dat maakt een kookboek over die keuken heel interessant. De Duitse keuken staat natuurlijk bekend om de Bratworsten en de grote lappen vlees, maar je kan er makkelijk een vegetarische keuken van maken. En dat hebben de auteurs met dit boek gedaan en het is een groot succes. Het boek ziet er prachtig uit, mooie foto’s, overzichtelijke recepten.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.