Kookschool d’ Amore

kookschooldamore

Auteur: Nicky Pellegrino
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Jaar: 2016
Bladzijden: 320

Over het boek:
‘Kookschool d’Amore’ is een heerlijk zomerboek voor alle fans van Jill Mansell en Chantal van Gastel. Luca Amore runt een kookschool op SiciliĂ«. Hij doet niets liever dan mensen wegwijs maken in de heerlijke Italiaanse keuken. Maar de groep die nu aanschuift in zijn kookschool bewijst dat de meester zelf soms ook nog iets bij kan leren over het leven
 Vier vrouwen – een alleenstaande moeder, een ambitieuze advocate, een vrouw op zoek naar zichzelf en een weduwe op zoek naar een nieuwe invulling van haar leven – beginnen de week als vreemden, maar in de hitte van de keuken worden vriendschappen gesmeed die alles zullen veranderen. ‘Kookschool d’Amore’ is opnieuw een heerlijke feelgoodroman van Nicky Pellegrino, die onder andere ook ‘Villa Rosa’, ‘Olijven met oregano’ en ‘Terug naar Rome’ schreef.

Mening Marjon:
Ik ben zojuist op Sicilië geweest en heb meegekookt en alles geproefd. Het verhaal is helemaal opgebouwd rondom sfeerbeschrijvingen, voedsel en maaltijden. Wat heb ik genoten van dit boek, het is weer precies als Nicky Pellegrino schrijft; beeldend en levendig. Iedereen in het boek komt aan bod; allemaal hebben ze een verhaal, het verleden, hun wensen, hun redenen. En allemaal zijn ze boeiend. Heerlijk vakantieboek!

*****

Marjon.

3 gedachten aan “Kookschool d’ Amore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.